Please wait while JT SlideShow is loading images...
Vævet og filtet boa. Uld og hør.Vævet og filtet krave. Uld og hør.Vævet og filtet tørklæde. Uld og hør.Vævede og filtede tørklæder - detaljeKrave. Uldcrepe og hør.Krave - detalje. Uld og uldcrepeKrave. Uld og uldcrepeDækkeserviet med plastsnøreTaske og tørklæde. Vævet og filtet.Tørklæde - detajle. Kattekrukker. 3D-væv. Hør.Grisekrukke. 3D-væv. Hør.Skål. 3D-væv. Hør og kobber.Skål. 3D-væv. Hør og kobber.Lærredsvæv.Karelskvæv - detalje.

Vævninger

Fascinationen ligger  i materialernes forskellige egenskaber. Blandingen af valkevillige og stabile garner giver i både væv og strik nogle fantastiske muligheder, ligesom de nye crepegarner (garner med overdrej)  kan give mange overraskende, nyttige og smukke virkninger. Der kommer så mange spændene nye garner på markedet i disse år, og jeg bruger gerne ”kunststoffer”; jeg vil ikke afskære mig fra at bruge et spændende materiale bare fordi det er menneskeskabt, hvis kvaliteten er i orden og egenskaberne brugbare.

For yderligere oplysninger send en mail til  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .